Neohodnoceno

Brašna na nosič Basil Miles Trunkbag MIK 17785 (do upínací desky Basil MIK Carrier Plate)

Brašna na nosič horní, součástí je adaptér MIK. Kompatibilní se systémy upevnění MIK. (upínací desku na nosič MIK lze dokoupit i samostatně) Vodotěsný polyester. Kapacita 7 litrů. Reflexní prvky. Rozměry: 32x19x21 cm. Maximální nosnost 5 kg.
Skladem
Kód: 10078
Značka: Basil
2 290 Kč
Kategorie: Na nosič
Výrobce: Basil
Více jak 20 let na trhu
Více jak 20 let na trhu
Moderní kamenná prodejna
Moderní kamenná prodejna
Poradenství před nákupem
Poradenství před nákupem
Cyklistika je náš život
Cyklistika je náš život

Upínací deska na nosič Basil MIK Carriere Plate 70170 není součástí brašny a je třeba ji objednat na našem eshopu pod kodem: 08685. Deska je jednoduše montovatelná a pasuje na většinu nosičů. Maximální šířka nosiče je 10-17cm


Basil Miles Trunkbag je černá taška na zavazadla pro skutečné sportovní nadšence. S touto kabelkou budete vždy vypadat módně a sportovně. Navíc je tato taška velmi praktická a multifunkční. Je vyrobena z pevného polyesteru a je voděodolná. Brašnu také můžete nejen připevnit na zadní část kola, ale díky šikovnému madlu ji také nosit v ruce. Odnímatelný ramenní popruh navíc umožňuje nosit tašku přes rameno. Miles Trunkbag má celkovou kapacitu 7 litrů, rozdělenou do různých vnitřních přihrádek. Má pevnou vnitřní podšívku, která prospívá kvalitě tašky. Tuto sportovní tašku na zavazadla uzavíráte rolovacím uzávěrem a na tašce je poutko pro (LED) osvětlení. Jezdíte rádi ve svém volném čase rekreační vyjížďkou na kole nebo chodíte na kole pořád do posilovny? Pak je Basil Miles nepostradatelným doplňkem. Je to všestranná a poutavá taška, takže z ní nebudete litovat. Zkrátka pořiďte si tašku domů a objevte praktické vymoženosti kufru Basil Miles Trunkbag. Tuto tašku do kufru lze připevnit za 1 sekundu pomocí adaptérové ??desky MIK. Velmi rychlé je také vyjmutí kufru. Se systémem MIK je výměna příslušenství obzvláště snadná. Užitečné, pokud si chcete vzít kufr s sebou.


MIK systém:  https://www.youtube.com/watch?v=W-2BLLw6fbU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu